Hervormd Holten
nieuwsflits/agenda
Alpha Online ook in Holten en omgeving.

Alpha Online ook in Holten en omgeving

Ben jij ‘Corona’ ook al meer dan zat!? En heb je ook nog meer tijd gekregen? Wordt jouw vakantie toch anders deze keer? En heb je allerlei nieuwe vragen? Als je zin hebt in een goed gesprek met eerlijke mensen, dan is dit je kans. Op dinsdag 2 juni starten we Alpha Online. Je kunt dan ontmoeten, vragen en ontdekken – en kijken of Alpha wat voor jou is.

Alpha is op zoek gaan met anderen naar antwoorden op vragen die jou bezighouden en naar de zin van het leven. Alpha is gebaseerd op het christelijk geloof. In interactieve bijeenkomsten online bespreek je allerlei interessante thema’s. Stel al je vragen en bespreek die met de andere deelnemers – alle ruimte voor ontmoeten, vragen en ontdekken. Misschien weet je helemaal niks van het christelijk geloof, dan is Alpha echt iets voor jou! Misschien zat je al jaren in de kerkbanken – voor de Coronacrises - dan is Alpha echt iets voor jou! Je ontdekt iets nieuws en leert nieuwe mensen kennen …. en het is nog gratis ook!!

Wat jij nodig hebt is een email adres en een internetverbinding. Wij mailen je een code waardoor je in gesprek komt met alle deelnemers en ook uit elkaar kunt in kleinere groepen. We beginnen het gesprek met thee of koffie (moet je wel zelf zetten 😊 ) om 19.00 uur en bekijken daarna een filmpje of een presentatie. En dan is er weer alle ruimte voor verder gesprek.

Thema’s die voorbij zullen komen:
- Is er meer?
- Wie is Jezus eigenlijk?
- Bidden, waarom zou je dat doen?

De cursus duurt tien weken. Wij bieden die aan op dinsdagavonden. Er is ook nog één keer een verdiepingssessie op vrijdagavond en zaterdagmorgen. Alpha geeft je de kans om met anderen te zoeken naar zin op een leuke en laagdrempelige manier. Probeer op 2 juni of Alpha iets voor jou kan zijn!! Zo’n 300.000 Nederlanders hebben al eens Alpha gedaan. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alpha-cursus.nl en/of meldt je aan door een mail te sturen naar j.beldman@hetnet.nl (bij voorkeur voor 31 mei). Deze Alpha online is een initiatief van alle geloofsgemeenschappen in Holten.