Download het Adoptieformulier of vul het hierin.
Adoptieform/Restauratie
Adoptieform /Restauratie

Naber - Orgel

Adoptieformulier

* zijn verplichte velden.
De volgende orgelpijpen kunt u adopteren:
Bourdon 16', Tremulant, Bazuin 16, Subbas 16 € 1000
Prestant 8', Holpijp 8, Trompet 8, Viola d.G. 8 € 750
Dulciaan 8, Octaaf bas 8, Gedekt 8, Mixtuur € 500
Octaaf 4', Fluit 4, Cornet III € 250
Quint 3' € 100
Octaaf 2' € 50
Woudfluit 2' € 25
   verzenden    wissen

Adopteer een orgelpijp!

Red het Naber Orgel

Klik op foto

Red het Naber Orgel

In het kader van de actie: Red het Naber Orgel zijn nu de flessen wijn te koop bij De Echte Bakker Nijkamp Dorpstraat 16 te Holten. Prijs € 10,00

Restauratie Naberorgel

Afgelopen maand hebben wij in kranten en het kerkblad aandacht gevraagd voor onze actie: Restauratie Naberorgel. Een van onze acties is het adopteren van een orgelpijp met het uiteindelijke doel om € 100.000 in te zamelen.

Op dit moment is de adoptie in volle gang. Recent heeft de Reggeborgh groep, van de familie Wessels uit Rijssen de houten orgelkast met ornamenten geadopteerd voor het mooie bedrag van € 25.000. Een geweldige start.

Bij dit kerkblad bevindt zich een bijlage omtrent deze adoptie actie. De commissie geldwerving stelt uw deelname zeer op prijs.

Als Holtenaren willen wij graag de volgende generatie voorzien van een historische Dorpskerk met een schitterend Naberorgel dat perfect werkt. Niet alleen voor kerkdiensten, maar ook voor begeleiding concerten, musicals, toneel etc.

Op het formulier kunt u diverse soorten orgelpijpen adopteren van € 25,00…tot…..€ 1000,--

Na invullen ontvangt u een factuur. Na betaling komt u in bezit van een schitterend certificaat met speciaal logo, ontworpen door de Holtense kunstenaar Wim Kwakernaak.
Steun ons Naber Orgel!

U kunt het steunen door een orgelpijp te adopteren, zodat er muziek uit dit orgel blijft komen.

Download daarom HIER het Adoptieformulier.

Commissie Naber Orgel.
Geloof in het leven