Download het Adoptieformulier of vul het hierin.
Gezocht/Links
Gezocht /Links

Gezocht

Oppassers gezocht!!!

Wie wil er met ons spelen?

Maximaal 3 keer per jaar iets doen voor de kerk?
Geen voorbereiding?
Dat kan!

Voor de ochtenddiensten in de Dorpskerk zoeken we nieuwe oppassers. Wie komt ons helpen? Vanaf 12 jaar mag je komen.

Voor info of aanmelden kun je contact opnemen met Irma Groteboer
E: irmagroteboer@hotmail.com M: 06 42 45 14 39

Gezocht chauffeurs

Er is een aanvraag binnen gekomen van een gemeentelid. Voor haar zoon, die verblijft in een woongroep in Bennekom, is 1 maal per zes weken vervoer nodig. Het is de bedoeling dat hij op vrijdagavond opgehaald wordt en op zondagavond weer terug wordt gebracht. Dat houdt in om 6 uur uit Holten vertrekken (de auto van de aanvraagster wordt daarvoor gebruikt) richting Bennekom haar zoon ophalen op vrijdagavond en terugbrengen op zondagavond.

Als meer vrijwilligers zich hiervoor opgeven kan er een rooster gemaakt worden en onderling geruild worden. Mensen die belangstelling of vragen hierover hebben kunnen contact opnemen met Wim Stevens:
wim.dikie@gmail.com

Geloof in het leven