Gezocht/Links
Gezocht /Links

Gezocht

Chauffeurs

Er is een aanvraag binnen gekomen van een gemeentelid. Voor haar zoon, die verblijft in een woongroep in Bennekom, is 1 maal per zes weken vervoer nodig. Het is de bedoeling dat hij op vrijdagavond opgehaald wordt en op zondagavond weer terug wordt gebracht. Dat houdt in om 6 uur uit Holten vertrekken (de auto van de aanvraagster wordt daarvoor gebruikt) richting Bennekom haar zoon ophalen op vrijdagavond en terugbrengen op zondagavond.

Als meer vrijwilligers zich hiervoor opgeven kan er een rooster gemaakt worden en onderling geruild worden. Mensen die belangstelling of vragen hierover hebben kunnen contact opnemen met Wim Stevens:
wim.dikie@gmail.com

Oppassers

Wie wil er met ons spelen?

Maximaal 3 keer per jaar iets doen voor de kerk?
Geen voorbereiding?
Dat kan!

Voor de ochtenddiensten in de Dorpskerk zoeken we nieuwe oppassers. Wie komt ons helpen? Vanaf 12 jaar mag je komen.

Voor info of aanmelden kun je contact opnemen met Irma Groteboer
E: irmagroteboer@hotmail.com M: 06 42 45 14 39

Beamerbedieners

Het “Beam-team” van de Dorpskerk is op zoek naar nieuwe beamerbedieners. Als beamerbediener ben je ongeveer één keer in de vijf weken aan de beurt om de beamer te bedienen. Wat houdt dit in? Simpelweg; je zorgt er voor dat de kerkgangers op het juiste moment de juiste dia te zien krijgen op de schermen. De presentaties worden vertoond via PowerPoint. Je hoeft de presentatie(s) niet zelf te maken, deze worden aangeleverd. Enige kennis van PowerPoint is wel handig, niet noodzakelijk. Daarnaast bedien je, indien nodig, de camera’s waarmee livebeelden vanuit de kerk (bijv. bij een doopdienst) te zien zijn op de schermen.

Geen tijdrovende klus en als je toch voornemens bent om naar de kerk te gaan is het een kleine moeite om een uurtje achter de laptop plaats te nemen! Spreekwoordelijk twee vliegen in één klap dus! Kom jij ons versterken?

Voor meer informatie en/of aanmelden kun je bij Gerrit Markvoort terecht: gerrit.markvoort@concepts.nl

Begeleidster

Er zijn in Holten een aantal dames actief in het breien voor Oost Europa. Mevrouw Spijkers was hier jaren actief in maar moet helaas er mee stoppen wegens gezondheidsomstandigheden.

De diaconie ondersteunt dit werk al jaren en hoopt dat dit voort gezet kan worden. Daarom vragen wij wie dit wil begeleiden en zorg dragen voor aankoop van garen o.a. Wilt u meer informatie dan horen we dat graag. per mail diaconie.hervormdholten@gmail.com of telefoon 0548 36 31 88.

Namens diaconie
Wim stevens