Contact/ANBI
Contact /ANBI

Contact

In verband met de wet op de privacy hebben wij geen contactformulier meer opgenomen in onze website.

Mocht u contact willen hebben met één van de kerkelijke vertegenwoordigers of heeft u een vraag dan kunt u dit per e-mail of telefoon doen.
Wij zullen er dan zorg voor dragen dat uw vraag of reactie bij de desbetreffende personen terecht komt.

Uiteraard bent u ook welkom op één van de hieronder aangegeven dagen bij ons op het kerkelijkbureau.

Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI)

Wij als gemeente zijn verplicht om online transparant te zijn over bestuur, beloning, doel en beleidsplan, over jaarrekening en jaarverslag.

Door op één van de onderstaande links te klikken kunt u deze gegevens inzien.

Hervormde Gemeente Holten (ANBI) Beleidsplan Hervormd Holten (ANBI) Bijlage behorend bij beleidsplan:"Blik op de toekomst" Diaconie Hervormde Gemeente Holten Verkorte jaarrekening diaconie Financieel verslag van Hervormde Gemeente Holten

anbi
Geloof in het leven